Управління ризиками в зовнішньоекономічній діяльності підприємства - Герасимова, Нінель Миколаївна; Гоменюк, Ольга Олександрівна (My University, 2014)
Ризики присутні у кожній сфері діяльності і практично на кожному етапі виконання чи реалізації цієї діяльності. Таким чином, визначення і моделювання можливих ризиків і, відповідно, їх врахування при плануванні діяльності та управління ними відіграє надзвичайно вагоме значення. Risks are present in every sphere of activity and at almost every stage of implementation or implementation of this activity. Thus, the definition and modeling of risks and thus their account when planning activities and management plays a significant value.
Keywords: управління ризиками; зовнішньоекономічна діяльність; підприємство; risk management; foreign economic activity; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту