Лупу, Крістіна Миколаївна2021-09-212021-09-212021Лупу, К. М. Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці з використанням функціональних білків та впровадження їх виробництва у консервному цеху : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Миколаївна Лупу ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 177 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35479otherфаршеві консервифункціональні білкитваринний білоксоєвий ізолятсоєва клітковинам'ясо птицікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці з використанням функціональних білків та впровадження їх виробництва у консервному цехуOther