Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичЮрченко, Яна Володимирівна2023-01-112023-01-112019Гончаров, Г. І. Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням перепелиних яєць / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, Я. В. Юрченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 270–272https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38794Проблема забезпечення м’ясної галузі України сировиною тваринництва з кожним роком набуває особливої гостроти. Це обумовлено скороченням поголів’я худоби і свиней, нестабільністю їх вагової кондиції, зниженням якості сировини. У зв’язку з цим, раціональне використання ресурсів білка тваринного походження є однією з важливих задач харчового виробництва. Вирішення цієї проблеми пов’язано з пошуком найбільш ефективних і економічно виправданих форм виробництва м’ясних продуктів, вишукування додаткових джерел білка і підвищення їх біологічної цінності. The problem of providing the meat industry of Ukraine with livestock raw materials becomes more acute every year. This is due to the decrease in the number of cattle and pigs, the instability of their weight condition, and a decrease in the quality of raw materials. In this regard, the rational use of animal protein resources origin is one of the important tasks of food production. Solving this problem is related to the search for the most efficient and economically justified forms of production of meat products, the search for additional sources of protein and increasing their biological value.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбілок тваринного походженням’ясні фаршеві виробияйцепродуктиegg productsprotein of animal originminced meat productsУдосконалення технології м’ясних виробів з використанням перепелиних яєцьThesis