Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону - Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2015)
Виробництво кондитерських виробів - одна з найбільш розвинутих галузей харчової промисловості України. Проте виробів дієтичного, лікувально- профілактичного призначення серед них небагато. Confectionery - one of the most developed sectors of the food industry in Ukraine. However, dietary products, healthcare destination among them a little.
Keywords: біологічна цінність; кекси; льон; biological value; muffins; linen; кафедра технології оздоровчих продуктів