Вінк, Аліна В‘ячеславівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2015-12-092015-12-092015Вінк, А. В. Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону / А. В. Вінк, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 123-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21906Виробництво кондитерських виробів - одна з найбільш розвинутих галузей харчової промисловості України. Проте виробів дієтичного, лікувально- профілактичного призначення серед них небагато. Confectionery - one of the most developed sectors of the food industry in Ukraine. However, dietary products, healthcare destination among them a little.біологічна цінністькексильонbiological valuemuffinslinenкафедра технології оздоровчих продуктівАналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону