Удосконалення технології формованих картопляних чипсів - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2015)
Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології виробництва формованих картопляних чипсів. The research on the possibility of the use of fiber technology in the production of molded potato chips
Keywords: харчові волокна; dietary fiber; формовані картопляні чипси; molded potato chips; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів