Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир Миколайович2016-05-302016-05-302015Ковтун, А. В. Удосконалення технології формованих картопляних чипсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. - С. 164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23451Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології виробництва формованих картопляних чипсів. The research on the possibility of the use of fiber technology in the production of molded potato chipsuk-UKхарчові волокнаdietary fiberформовані картопляні чипсиmolded potato chipsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології формованих картопляних чипсівOther