Особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії для студентів технологічних спеціальностей - Воловик, Людмила Сергіївна; Мірошников, Олег Миколайович; Лезенко, Галина Олександрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна (Тези доповідей першого науково-методичного семінару «Актуальні проблеми викладання хімічних дисциплін», 24 квітня 2004р., Донецьк. –2004. –с. 35-36, 2004)
Розглянуті особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії на прикладі розгляду питань реологічних властивостей дисперсних систем, при вивченні процесів набухання ВМС та використання результатів наукової роботи студентів. The features profiling in teaching physical and colloid chemistry for example consideration of the rheological properties of disperse systems, the study of the processes of swelling of the Navy and the results of scientific work of students.
Keywords: профілізація; profiling; фізична та колоїдна хімія; physical and colloid chemistry; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів