Шляхи удосконалення організаційного механізму державного регулювання сільського зеленого туризму на місцевому рівні - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2010)
В роботі розроблено дієвий механізм державного регулювання сільського зеленого туризму на місцевому рівні шляхом створення координатора.
Keywords: сільський зелений туризм; організаційний механізм; державне регулювання; кафедра туристичного та готельного бізнесу; сельский зеленый туризм; организационный механизм; государственное регулирование; rural green tourism; institutional mechanism; state regulation