Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичЯцков, Володимир ОлександровичБайда, Яна Романівна2023-12-262023-12-262023Особливості м’яса птиці традиційної і кошерної первинної переробки / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, В. О. Яцков, Я. Р. Байда // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 2-3 листопада 2023 р., м.Черкаси. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – С. 20-21https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41837ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкошерна обробкам’ясо птиціохолодження птиціkosher processingpoultry meatpoultry coolingОсобливості м’яса птиці традиційної і кошерної первинної переробкиThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590