Аналітичний метод визначення густини вапняного молока в цукровому виробництві - Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2006)
Наведено новий метод визначення густини вапняного молока та його переваги, зроблена оцінка витрат тепла на випарювання води, яка надходить в завод з вапняним молоком. The new method of determination of closeness of limewater and his advantage is resulted, done estimation of charges of heat on evaporation of water which enters factory with a limewater.
Keywords: густина вапняного молока; вапняне молоко; limewater; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології оздоровчих продуктів