Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки - Кириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна (My University, 2006)
З метою зменшення питомих енерговитрат для одержання етилового спирту високої якості необхідно оптимізувати дані про кількісний та якісний склад леткої частини бражки в залежності від технологічних параметрів зброджування сусла. In order to reduce specific energy to produce ethanol quality to optimize data on the quantitative and qualitative composition of the volatile brazhku depending on the technological parameters of the fermentation of wort.
Keywords: сусло; mash; оптимізація процесу накопичення домішок; optimization process of accumulation of impurities; зріла бражка; fermented wash; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства