Кириленко, Роман ГригоровичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна Омелянівна2013-04-012013-04-012006Кириленко, Р. Г. Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. доп. 72-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 17—18 квітня 2006 р. - К : НУХТ, 2006. - Ч. ІІ. - С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7134З метою зменшення питомих енерговитрат для одержання етилового спирту високої якості необхідно оптимізувати дані про кількісний та якісний склад леткої частини бражки в залежності від технологічних параметрів зброджування сусла. In order to reduce specific energy to produce ethanol quality to optimize data on the quantitative and qualitative composition of the volatile brazhku depending on the technological parameters of the fermentation of wort.otherсуслоmashоптимізація процесу накопичення домішокoptimization process of accumulation of impuritiesзріла бражкаfermented washкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражкиThesis