Луцькова, Вікторія Анатоліївна2019-11-152019-11-152019Луцькова, В. А. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Луцькова Вікторія Анатоліївна ; Національний університет харчових технологій, Одеська національна академія харчових технологій. – Київ, 2019. – 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30257Дисертація присвячена розробці технології крижаного вина із замороженого винограду природним і штучним способами, вирощеного в умовах Північного Причорномор’я. Визначено критерії доцільності вибору сортів винограду для їх заморожування природним і штучним способами. Досліджено фізико-хімічні і органолептичні властивості природно і штучно замороженого винограду, вирощеного в умовах Північного Причорномор'я.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрижане виноicing wineвиноградgrapeзаморожуванняfreezingкріоекстракціяcryoextractionРозробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'яThesis