Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я - Луцькова, Вікторія Анатоліївна (My University, 2019)
Дисертація присвячена розробці технології крижаного вина із замороженого винограду природним і штучним способами, вирощеного в умовах Північного Причорномор’я. Визначено критерії доцільності вибору сортів винограду для їх заморожування природним і штучним способами. Досліджено фізико-хімічні і органолептичні властивості природно і штучно замороженого винограду, вирощеного в умовах Північного Причорномор'я.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вино крижане; icing wine; Північне Причорномор'я; Northern Black Sea Region; кріоекстракція; cryoextraction