Особливості інтерпретації тексту - Чала, Катерина Михайлівна (My University, 2013)
Головне завдання, яке стоїть перед тлумачем, полягає в досягнені адекватної трансформації тексту оригіналу в текст перекладу, не втрачаючи відповідного колориту. The main challenge facing the translator is to achieve an adequate transformation of the original text in the target text, without losing the appropriate color.
Keywords: переклад; професійно спрямований; мова; навички; translation; profession oriented; language; skills; кафедра іноземних мов професійного спрямування