Інклюзивність та безбар’єрність у закладах готельно-ресторанного господарства - Дубінська, Тетяна Ігорівна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2025)
У статті проаналізовано сучасний стан та виклики для інклюзивних гостей у закладах ресторанного господарства, шляхи вирішення проблем The article analyzes the current state and challenges for inclusive guests in restaurant establishments, as well as ways to solve problems
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельно-ресторанний бізнес; заклад ресторанного господарства; інклюзивність; hotel and restaurant business; restaurant establishment; inclusivity