Наукові засади дослідження маркетингу - Відоменко, Оксана Іванівна; Булаєва, Юлія Олександрівна (My University, 2012)
У зазначеній статті приділено увагу значенню маркетингу в діяльності підприємства, розкрито сутність, види та методологічні підходи до вивчення маркетингу. In this article the attention was paid to the value of marketing in the enterprise, there were disclosed the essence, types and methodological approaches in the studying of marketing.
Keywords: маркетинг; ефективність; конкурентоспроможність; marketing; effectiveness; competitiveness; кафедра економіки і права