Індивідуальний підхід до організації харчування в готелях - Москаленко, Анастасія Олексіївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна (My University, 2023)
Розглянуто аспекти забезпечення індивідуальних потреб гостей готелю до харчування, запропоновано вироби вегетаріанського спрямування з використанням сиропу агави та насіння чіа.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; вегетаріанське меню; агава; чіа; vegetarian menu; agave; chia