Задача про виготовлення конусоподібного фільтра - Добряков, Микита Миколайович; Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуто задачу виготовлення конусоподібного фільтра найбільшого об’єму з кола заданого радіусу R. The problem of manufacturing a cone-shaped filter of the largest volume from a circle of a given radius R is considered.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; фільтр; конус; центральний кут; filter; cone; central corner