Павлюк, Раїса ЮріївнаБессараб, Олександр СеменовичПогарська, Вікторія ВадимівнаБалабай, Катерина СергіївнаБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2020-02-102020-02-102016Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями / Р. Ю. Павлюк, О. С Бессараб, В. В Погарська, К. С. Балабай, О. В. Бендерська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність, 19 травня 2016 р. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – C. 137–139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30724Запропоновано та розроблено інноваційну технологію функціональних кисломолочних нанонапоїв (йогуртів) для здорового харчування на основі молочної сироватки, збагачених замороженими дрібнодисперсними добавками із рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних та пребіотичних речовин.otherекстракттопінамбурінулінextractartichokeinulinкафедра технології консервуванняТехнологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостямиThesis