Holoskov, KonstantinKuzmin, OlegMikhailov, Bohdan2023-12-182023-12-182023Holoskov, K. Implementation of the food safety management system / O. Kuzmin, B. Mikhailov, K. Holoskov // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 126https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41791The abstracts of the report analyze the implementation of the HACCP system, which supports the reputation of the manufacturer of a high-quality and safe food product, facilitates inspection by regulatory bodies and promotes international trade, increasing the confidence of buyers. У тезах доповіді проаналізовано впровадження системи HACCP, що підтримує репутацію виробника якісного та безпечного харчового продукту, полегшує перевірку контролюючими органами та сприяє міжнародній торгівлі, підвищуючи довіру покупців.enHACCPбезпека кінцевого продуктухарчовий ланцюгзаконодавство ЄСsafety of the final productfood chainEU legislationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїImplementation of the food safety management systemThesis