Шульга, Анна Вікторівна2021-09-162021-09-162021Шульга, А. В. Розроблення органічних томатних снеків з їх впровадженням в проекті заводу продтоварів в м. Васильків Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Вікторівна Шульга ; наук. керівник Інна Миколаївна Бобель. – Київ, 2021. – 169 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35296otherорганічні снекові продуктисушарка СЛМ-5-100сушарка Мусон-2Мекструдер POLYtwin™ 62 Bühlerфритюрниця UTF 250кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення органічних томатних снеків з їх впровадженням в проекті заводу продтоварів в м. Васильків Київської областіOther