Технологічне обладнання галузі : практикум - Прохоров, Олександр Миколайович; Таран, Віталій Михайлович; Петрікей, Руслан Володимирович (My University, 2008)
Підготовка студентів до виробничо-технічної, проектно-конструкторської й наукової діяльності, яка пов'язана з експлуатуванням і обслуговуванням машин, використання знань отриманих при вивченні фундаментальних і загально професійних дисциплін для рішення інженерних задач. Preparing students for industrial design, design research and activities related to the exploitation and maintenance of machines, using the knowledge obtained in the study of fundamental and general professional disciplines to solve engineering problems.
Keywords: розрахунки; сусло; затор; солодосущіння; дробина; спирт; пивоваріння; calculations; mash; congestion; dried of malt; pellet; alcohol; brewing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв