Sobin, OleksiiKoretska, IrynaBahmach, VolodimirSmirnova, Elizabeth2017-06-152017-06-152017Investigation of modern ingredients for the white sauce / O. Sobin, I. Koretska, V. Bahmach, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 4. – P. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25591enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра іноземних мов професійного спрямуванняingredientwhite sauceorganoleptic characteristicshigh caloric contentінгредієнтбілий соусорганолептичні характеристикивисококалорійний вмісткафедра готельно-ресторанної справиInvestigation of modern ingredients for the white sauceThesis