Топчій, Оксана АнатоліївнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаПасічний, Василь МиколайовичПітик, Зіновій Олександрович2014-05-282014-05-282013Патент на корисну модель № 86093 A22C 11/00 Сиров`ялена ковбаса з стартовою культурою BactoFlavorBFL-F04 / Топчій О. А., Кишенько І. І., Пасічний В. М., Пітик З. О.; патентовласник – НУХТ; заявл. 04.07.2013; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14560Задачею корисної моделі є розроблення рецептури для сиров`ялених ковбас з використанням Bactoflavorbfl-f04 – стартової культури для забезпечення швидкого пониження pH, стабільності кольору, а також стійкого, інтенсивного аромату. The task of useful model is development of compounding for sirov`yalenikh sausages with the use of Bactoflavorbfl-f04 – starting culture for providing of the rapid lowering of pH, stability of color, and also proof, intensive aroma.uk-UKсиров`ялена ковбасастартова культура BactoFlavorBFL-F04яловичинасвининаsirov`yalena sausagestarting culture of Bactoflavorbfl-f04beefporkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСиров`ялена ковбаса з стартовою культурою BactoFlavorBFL-F04 (Патент на корисну модель № 86093)Other