Гойко, Ірина ЮріївнаОхріменко, Віталій Вікторович2021-03-222021-03-222020-11Гойко, І. Ю. Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту / І. Ю. Гойко, В. Охріменко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 72–73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32972Показано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.otherпюреморквагарбузйогуртcarrotspumpkinрureeyogurtкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогуртуThesis