Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту - Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович (My University, 2020)
Показано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.
Keywords: пюре; морква; гарбуз; йогурт; carrots; pumpkin; рuree; yogurt; кафедра технології оздоровчих продуктів