Глюкозно-фруктозна помадна маса (Патент на корисну модель № 120722) - Кохан, Олена Олександрівна; Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна (My University, 2017)
Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі глюкозу, фруктозу та какао-порошок.
Keywords: цукерка; глюкоза; фруктоза; помадна маса; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; glucose; fructose; fondant