Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів - Власюк, Іванна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2015)
Вивчалися відомі способи і технологічні прийоми отримання сухих напоїв. Вибір раціональних рішень проводився на із залученням зразків вищеперерахованих інгредієнтів рецептури сухого напою, готового сухого напою. Зразки досліджувалися за показниками якості відповідно ДСТУ. Studied known methods and processing methods obtain dry beverages. Choosing sustainable solutions conducted on samples involving compounding ingredients listed above dry beverage, ready to drink powder. Samples were investigated in terms of quality under ISO.
Keywords: червоний виноградний сік; прянощі; безалкогольні напої; red wine; spices; soft drinks; кафедра технології оздоровчих продуктів