Власюк, ІваннаФролова, Наталія Епінетівна2015-06-262015-06-262015Власюк, І. О. Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів / І. О. Власюк, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21432Вивчалися відомі способи і технологічні прийоми отримання сухих напоїв. Вибір раціональних рішень проводився на із залученням зразків вищеперерахованих інгредієнтів рецептури сухого напою, готового сухого напою. Зразки досліджувалися за показниками якості відповідно ДСТУ. Studied known methods and processing methods obtain dry beverages. Choosing sustainable solutions conducted on samples involving compounding ingredients listed above dry beverage, ready to drink powder. Samples were investigated in terms of quality under ISO.otherчервоний виноградний сікпрянощібезалкогольні напоїred winespicessoft drinksкафедра технології оздоровчих продуктівВиготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощівOther