Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2016-04-262016-04-262015Пушка, О. С. Реологічні властивості крохмальних клейстерів для універсального кулінарного напівфабрикату / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 146-148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22977uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкулінарні напівфабрикатиреологічні властивостікрохмальний клейстерstarch pastecooking semifinishedrheological propertiesкафедра готельно-ресторанної справиРеологічні властивості крохмальних клейстерів для універсального кулінарного напівфабрикатуThesis