Бірюк, Юлія ВікторівнаПасічний, Василь МиколайовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302021Бірюк, Ю. В. Білкові (колагенові) напої / Ю. В. Бірюк, В. М. Пасічний, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 269https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38941Обґрунтовано корисність використання білкових (колагенових) напоїв у раціоні людини. Створення білкових напоїв на основі колагену дозволить збагатити раціон харчовими продуктами фортифікаційного спрямування. The usefulness of using protein (collagen) drinks in the human diet is substantiated. The creation of collagen-based protein drinks will allow you to enrich your diet with fortification-oriented food products.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзасвоюванняраціонбілкиколагенамінокислотижелатинхарчова добавказбагаченняassimilationrationproteinscollagenaminoacidsgelatinedietary supplementenrichmentБілкові (колагенові) напоїOther