Особливості розвитку інтеграційних процесів та формування інтегрованих структур в харчовій промисловості Украіни - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2014)
Стійкий розвиток підприємств вітчизняної харчової промисловості визначається рівнем розвитку виробництва та формуванням інтеграційних зв'язків в АПК, що призводять до створення комплексно інтегрованих об'єднань. Активізація інтеграційних процесів сприяє пом'якшенню кризових явищ в агропромисловому комплексі, створює умови для нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції з метою повноцінного забезпечення населення продовольством, а промисловості – сировиною. Steady development of enterprises of domestic food industry is determined by the level of development of production and forming of integration connections in agroindustrial complex which result in creation of complex computer-integrated associations. Activation of integration processes assists softening of the crisis phenomena in an agroindustrial complex, creates terms for the increase of production of agricultural goods volumes with the purpose of the valuable providing of population, and industry food - by raw material.
Keywords: інтеграція; інтеграційна взаємодія; агропромисловий комплекс; integration; integration cooperation; agribusinesses; кафедра економіки праці та менеджменту