Дистанційна підтримка заочного навчання в національному університету харчових технологій - Самсонов, Валерій Васильович (My University, 2011)
В статті розглядається досвід та напрями роботи, які ведуться в університеті з метою підвищення ефективності заочного навчання за рахунок розробки та впровадження засобів дистанційних технологій підтримки навчального процесу та електронних засобів навчання. In this article experience and courses of work that is conducted at the University for the purpose of increase of efficiency of correspondence classes at the expense of development and introduction of remote training support tools and electronic tools of formation are considered.
Keywords: заочне навчання; навчальний процес; дистанційні технології; електронні засоби навчання; distance learning; educational process; distance learning technology; e-learning tools; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки