Черства, Альона ОлександрівнаНосенко, Тамара Тихонівна2014-07-182014-07-182014Черства, А. Фактори, що впливають на ефективність екстрагування білків із соняшникового шроту / А. Черства, Т. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 548-549.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16227Одержані дані свідчать про збільшення ефективності процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичного ферменту. The obtained data show an increase in efficiency of the extraction of proteins from sunflower meal in the presence of a proteolytic enzyme.uk-UKекстрагуваннясоняшниковий шротбілкиextractionsunflower mealproteinsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФактори, що впливають на ефективність екстрагування білків із соняшникового шротуOther