Фактори, що впливають на ефективність екстрагування білків із соняшникового шроту - Черства, Альона Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна (My University, 2014)
Одержані дані свідчать про збільшення ефективності процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичного ферменту. The obtained data show an increase in efficiency of the extraction of proteins from sunflower meal in the presence of a proteolytic enzyme.
Keywords: екстрагування; соняшниковий шрот; білки; extraction; sunflower meal; proteins; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів