Страшинська, Лариса Володимирівна2013-09-232013-09-232010Страшинська, Л. В. Поглиблення інноваційних процесів у діяльності суб'єктів продовольчого ринку / Л. В. Страшинська // Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2010. – Ч. 1. - С. 88–92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9863Проаналізовано ефективність інноваційної діяльності суб’єктів продовольчого ринку, виявлено основні тенденції їх функціонування та обґрунтовано пріоритети галузевої інноваційної політики. Deepened of innovative processes of business entities on food market The effectiveness of innovation activities of the food market is analyzed, identified the major trends in its functioning and reasonably prioritize sectoral innovation policy.otherнауковий потенціалпродуктові та процесні інноваціїпродовольчий ринокінноваційна діяльністьнауково-технічний та техніко-технологічний розвитокгалузева інноваційна політикаresearch capabilitiesproduct and process innovationfood marketinnovationscientific-technical and technical-technological developmentindustrial innovation policyкафедра маркетингуПоглиблення інноваційних процесів у діяльності суб'єктів продовольчого ринкуArticle