Ostryk, OleksandrOliynyk, Svitlana2021-06-292021-06-292019Ostryk, O. Appearance of turbidity in alcoholic beverages / O. Ostryk, S. Oliуnyk // Relevant Issues of the Development of Science in Central and Eastern European Countries : proceedings of International Scientific Conference, 27 September 2019. – Riga : Baltija Publishing, 2019. – P. 39–41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34697Встановлено, що більш тривалі терміни придатності настоянок можна отримати за рахунок підвищення стійкості за рахунок багатоетапної обробки: на етапах переробки кожного напівфабрикату та наступної обробки готової суміші. It is found that longer expiration dates of tinctures can be obtained by increasing the resistance due to multi-stage processing: on the processing stages of each semi-finished product and the following processing of the finished blend.enпомутнінняturbidityлікеро-горілчані напоїalcoholic beveragesнастоянкиtincturesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваAppearance of turbidity in alcoholic beveragesThesis