Гедзюк, Вікторія ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2019-05-222019-05-222019Гедзюк, В. О. Обґрунтування вибору порошку глоду та олії обліпихи для виробництва пісочного печива / В. О. Гедзюк, Н. О. Стеценко // Universum View 17 : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2019. – С. 12-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29286Порошок глоду та олія обліпихи при внесенні до рецептури печива у кількості близько 10% від маси борошна та масла відповідно, зможуть покращити харчову та біологічну цінність традиційного продукту. Створене печиво матиме більший вміст мікро- та макронутрієнтів, матиме антиоксидантні властивості, сприятиме кращому травленню, матиме позитивну дію на серцево-судинну систему. Hawthorn powder and sea buckthorn oil, when added to a cookie recipe in an amount of about 10% by weight of flour and oil, respectively, can improve the nutritional and biological value of a traditional product. The created cookies will have a higher content of micro- and macronutrients, will have antioxidant properties, promote better digestion, and have a positive effect on the cardiovascular system.uk-UKпісочне печивопорошок глодуолія обліпихиоздоровчий продуктshortbreadhawthorn powdersea buckthorn oilhealthy productкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування вибору порошку глоду та олії обліпихи для виробництва пісочного печиваArticle