Існування функції Ляпунова для дисипативних різницевих систем - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2005)
В даній роботі досліджено дисипативність системи різницевих рівнянь в термінах функції Ля пунова. In this article is researched the dissipative of systems of difference equations in terms Lyapunov’s function.
Keywords: різницеве рівняння; дисипативність; функція Ляпунова; difference equation; dissipativity; Lyapunov’s function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.