Наукові засади управління капіталом підприємства - Відоменко, Оксана Іванівна; Панченко, Наталія Володимирівна (My University, 2012)
Розкрито сутність та підходи щодо визначення фінансового капіталу підприємства. Подано класифікацію фінансового капіталу, проаналізовано його вплив на результати діяльності підприємства. Подана структура капіталу та фактори впливу на неї. The essence and approaches to determining the financial capital of the company. Classification of financial capital, analyzed its impact on enterprise performance. The composition of capital and the factors influencing it.
Keywords: кафедра економіки і права; фінансовий капітал підприємства; фінанси; господарська діяльність; структура капіталу; capital structure; financial capital of the company; finance; economic activity