Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛиман, Наталія Петрівна2014-03-192014-03-192009Патент на корисну модель № 47919 UA, МПК А 23 G 3/00 (2009). Кекс для хворих на цукровий діабет / Дорохович А. М., Лиман Н. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2009 10068 ; заявл. 05.10.09 ; опуб. 25.02.10, Бюл. №4, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13251Кекс для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, фруктозу, вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake for diabetics comprises wheat flour, fructose, butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.uk-UKкексcakeфруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoseлактулозаlactuloseКекс для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 47919)Other