Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаГарастовська, Альона Вікторівна2024-10-292024-10-292022Крайнюченко, О. Ф. Стратегія формування конкурентних переваг підприємств молочної галузі в умовах інтенсивної конкурентної боротьби / О. Ф. Крайнюченко, А. В. Гарастовська // Innovative trends of science and practice, tasks and ways to solve them : proceedings of the ХХV International Scientific and Practical Conference, 28 June–01 July 2022. – Athens, Greece, 2022. – Pp. 229–230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45208Визначено особливості формування конкурентних переваг задля забезпечення стійкої конкурентної позиції підприємства на молочному ринку. Окреслено основні етапи формування ефективних конкурентних переваг на підприємствах молочної галузі.The peculiarities of the formation of competitive advantages in order to ensure a stable competitive position of the enterprise in the dairy market are determined. The main stages of the formation of effective competitive advantages at enterprises of the dairy industry are outlined.ukкафедра маркетингуконкурентні перевагистратегіямолочна галузьконкурентна боротьбаcompetitive advantagesstrategydairy industrycompetitive struggleСтратегія формування конкурентних переваг підприємств молочної галузі в умовах інтенсивної конкурентної боротьбиThesishttps://orcid.org/0000-0002-0811-696X