Про інваріантну множину збуреної системи різницевих рівнянь - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2006)
Отримано умови існування замкненої інваріантної множини для збуреної системи різницевих рівнянь. There are obtained conditions of existence of a bounded invariant set for a system of difference equations.
Keywords: система різницевих рівнянь; інваріантна множина; стійкість; збурена система диференціальних рівнянь; system of difference equations; invariant set; stability; disturbing system of difference equations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.