Куделко, Альона ОлександрівнаЗапорожець, Юлія ВладиславівнаМельник (Ткачук), Наталія Андріївна2024-07-012024-07-012022Куделко, А. О. Особливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини / А. О. Куделко, Ю. В. Запорожець, Н. А. Ткачук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43759Екстрагування біологічно активних сполук із рослинної сировини є важливим технологічним процесом, підвищення ефективності якого впливає на техніко-економічні показники виробництва цілого ряду галузей промисловості. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин зі свіжого гарбузаExtraction of biologically active compounds from plant raw materials is an important technological process, the increase in efficiency of which affects the technical and economic indicators of production of a number of industries. The paper examines the process of extracting biologically active substances from fresh pumpkinukбіологічно-активні речовинирослинна сировинаекстрагуванняbiologically active substancesplant materialsextractionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОсобливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0003-2356-2148https://orcid.org/0000-0002-1611-0285