Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242) - Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович (My University, 2016)
Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242). The method of manufacturing soup Cream of vegetable raw materials (Patent for utility model number 112242).
Keywords: кулінарний напівфабрикат; Food cake mix; суп-пюре; soup; рослинна сировина; herbs; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи