Пушка, Ольга СергіївнаВасиленко, Вікторія СергіївнаПатичук, Вадим ПетровичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна ІванівнаТкачук, Юрій Михайлович2017-02-232017-02-232016Патент на корисну модель № 112242 МПК (2016.01) А 23 L 3/00. Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини / Пушка О. С., Василенко В. С., Патичук В. П., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Ткачук Ю. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05661 ; заяв. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24825Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242). The method of manufacturing soup Cream of vegetable raw materials (Patent for utility model number 112242).uk-UKкулінарний напівфабрикатFood cake mixсуп-пюреsoupрослинна сировинаherbsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242)Other