Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії - Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 2012)
Вид наповнювачів, які використовуються в сучасній промисловості визначає фізико-хімічні властивості напою та впливає на функціональність харчових продуктів. Type fillers used in modern industry defines the physical and chemical properties and drink affects the functionality of food.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; функціональні харчові продукти; харчосмакові добавки; кисломолочні напої; functionalities foods; harchosmakovi additives; milk drinks