Білоцерківець, О. М.Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2014-06-162014-06-162014Білоцерківець, О. М. Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку / О. М. Білоцерківець, У. Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25 — 26 березня 2014 р. — К. : НУХТ, 2014. — С. 108 – 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15186Здійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення. Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.otherдикорослі ягодисироваткові білкикисломолочні продуктиwild berrieswhey proteinsdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного вікуOther