Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку - Білоцерківець, Олена Миколаївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 2014)
Здійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення. Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.
Keywords: дикорослі ягоди; сироваткові білки; кисломолочні продукти; wild berries; whey proteins; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів