Спосіб виробництва печива амарантового (Деклараційний патент на винахід № 70743А) - Корецька, Ірина Львівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Українець, Анатолій Іванович (My University, 2004)
Запропонований спосіб виробництва печива забезпечую отримання продукту який має підвищену харчову та біологічну цінність, хороші органолептичні показники. The proposed method of producing biscuits gives a product which has high nutritional and biological value, good organoleptic properties.
Keywords: печиво амарантове; amaranth biscuits; підготовка сировини; preparation of raw materials; тісто; dough; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції