Корецька, Ірина ЛьвівнаЯнюк, Тетяна ІванівнаШаповаленко, Олег ІвановичУкраїнець, Анатолій Іванович2013-03-262013-03-262004Патент 70743 UA, МПК А 23 G 3/00 Спосіб виробництва печива амарантового / Корецька І. Л., Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Українець А. І. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20021212475 ; заявл. 25.12.03 ; опубл. 15.10.04 , Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7062Запропонований спосіб виробництва печива забезпечую отримання продукту який має підвищену харчову та біологічну цінність, хороші органолептичні показники. The proposed method of producing biscuits gives a product which has high nutritional and biological value, good organoleptic properties.otherпечиво амарантовеamaranth biscuitsпідготовка сировиниpreparation of raw materialsтістоdoughкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб виробництва печива амарантового (Деклараційний патент на винахід № 70743А)Other