Лензіон, Сергій ВалентиновичБілик, Олена Анатоліївна2013-12-162013-12-162010Лензіон, С. В. Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин / С. В. Лензіон, О. А. Білик // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12122Тези присвячені розробці способів фасування. В результаті аналізу особливостей гідродинамічних режимів розроблено дві модифікації інтенсивних масопроводів для забезпечення ліквідації зволоження пляшок під час фасування, що заважає етикетуванню пляшок. Abstracts are devoted to the development of methods of packing. As a result of analyzing the hydrodynamic regimes developed two versions masoprovodiv intense moisture to ensure the elimination of bottles during packaging that prevents labeling bottles.uk-UKбрютгомогенна сумішгідродинамічні властивостізволоженняфасуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbruthomogeneous mixturehydrodynamic propertieshumidificationpre-packingОсобливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських винThesis