Формування інноваційної стратегії на підприємствах м’ясної промисловості - Драган, Олена Іванівна (My University, 2011)
У статті обґрунтовується формування інноваційної стратегії та пріоритетні напрямки її впровадження на підприємствах м’ясної промисловості, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку.
Keywords: науково-технічний прогрес; інновації (м'ясопереробка); інноваційна стратегія підприємства; кафедра економіки праці та менеджменту