Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів - Дзьогайло, І.; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2011)
У статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.
Keywords: горобина; rowan; технологія; technology; кондитерські вироби; confectionery; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів