Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена Миколаївна2020-12-172020-12-172020Нєміріч, О. В. Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 264.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32377otherресторанне господарствоrestaurant businessборошняні кондитерські виробиflour confectioneryспеціальне харчуванняspecial foodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначенняThesis