Пасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичЗахаревич, Валерій БолеславовичОлішевський, Валентин ВікторовичЖелуденко, Юлія ВолодимирівнаХоменко, Юлія Олександрівна2015-03-252015-03-252015Технології «активного пакування» для харчової промисловості / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, В. Б. Захаревич та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19928Сучасний стан харчової промисловості та інноваційні напрями розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів із урахуванням їх показників якості і безпечності. The current state of the food industry and innovative areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the products with regard to their quality and safety indicators.otherпакуваннядослідженняхарчова промисловістьpackagingresearchfood processingкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра мехатроніки та пакувальної технікиТехнології «активного пакування» для харчової промисловостіOther