Експериментальна методика викладання іноземної мови в технічних вищих навчальних закладах як шлях виховання завтрашнього інженера - Бабко, Євген Миколайович; Нечаєва, Ірина Семенівна (My University, 2014)
Стара модель навчального процесу з іноземної мови полягала в репродуктивному відтворенні інформації. Сьогоднішнє завдання - створити модулі, які розширять межі між дисциплінами, перекинуть місток від гуманітарної до технічної освіти.
Keywords: викладання дисципліни; вивчення іноземної мови; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування