Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості - Піх, Марія Зіновіївна (My University, 2016)
Дисертація присвячена розробці теоретичних, методичних і практичних рекомендацій з формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості. The thesis is dedicated to development of theoretical, methodical and practical recommendations on the formation of economic security of food industry enterprises.
Keywords: формування економічної безпеки підприємства; підприємства харчової промисловості; економічна безпека; formation of enterprises economic security; food industry enterprises; economic security